Κεντρική Ελλάδα Camp Με υπογραφή Απόλλωνα

Με υπογραφή Απόλλωνα

apollonas -akadimies

Ο Απόλλων Πατρών, εκτός από τη στελέχωση ενός ικανού ρόστερ για τη φετινή απαιτητική χρονιά στην Α1, στοχεύει και στη διάδοση του αθλήματος. Έτσι, διοργανώνει basketball camp για παιδιά γεννημένα από 1999 έως 2002. Θα υπάρξουν δύο περίοδοι, μία τον Αύγουστο(25-29) και μία τον Σεπτέμβρη(01-05).

Τα παιδιά θα βελτιώσουν τα ατομικά τους στοιχεία, ενώ παράλληλα θα αναπτύξουν το αίσθημα της ομαδικότητας που είναι απαραίτητο για το άθλημα. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, επομένως δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση για τους μικρούς αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι Ακαδημίες του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ διοργανώνουν BASKETBALL CAMP για παιδιά γεννημένα από 1999-2002.

Η συμμετοχή στο camp είναι δωρεάν θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους: Από 25/08-29/08 και από 1/09-5/09 2014.

Με την συμμετοχή στο camp, τα παιδιά διασκεδάζοντας, θα μπορέσουν να βελτιωθούν στα επτά βασικά στοιχεία που πρέπει να κατέχει κάθε παίκτης του μπάσκετ όσο καλύτερα γίνεται.

Τα στοιχεία αυτά είναι, η υποδοχή, η πάσα, το σουτ, η ντρίπλα, το ριμπάουντ, η άμυνα, η κίνηση με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Θα διεξάγονται επίσης ασκήσεις ισορροπίας, ταχύτητας, καθώς και footwork drills.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στο camp είναι τα συναγωνιστικά παιχνίδια και οι ασκήσεις 1οn1, 2on2, 3on3, μέχρι και 5οn5.

Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά παίζοντας και διασκεδάζοντας θα βελτιώσουν τις αθλητικές και μπασκετικές επιδεξιότητες τους.

Σκοπός του camp είναι :
α) η μύηση των παιδιών στη χαρά του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα
β) η αγωνιστική βελτίωσή τους
γ) η επιλογή αθλητών, που θα επανδρώσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Απόλλωνα Πάτρας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι / σωματεία και μεμονωμένοι αθλητές, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας (Αριστοτέλους 11, Περιβόλα, 26335 – τηλ.: 2610643712 – office@apollonpatras.gr), προκειμένου να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα και των δύο περιόδων του camp.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…