Κεντρική Basket League Άρης Μήνυμα αισιοδοξίας

Μήνυμα αισιοδοξίας

aris-alexandeio-kosmos

H άρση της τιμωρίας από την FIBA σήμανε και την έναρξη της υλοποίησης  του μεταγραφικού του σχεδιασμού για τον Άρη, που βαδίζει με σταθερά βήματα για να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, και το Δ.Σ της ΚΑΕ, εξέδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας προς τον κόσμο της ομάδας τονίζοντας το ευοίωνο μέλλον που περιμένει τον Άρη μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:

“Μία νέα χρονιά ξεκινά σήμερα (25/8) για τον Άρη και ευχή όλων μας είναι να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή, το επιτελείο του και τους καλαθοσφαιριστές μας, είμαστε αισιόδοξοι για μία καλή αγωνιστική σεζόν. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξυγίανση της Κ.Α.Ε., η οποία ήταν και παραμένει ο πρώτος στόχος.

Το τέλος μιας μεγάλης περιπέτειας, όπως ήταν το εδώ και 2.5 χρόνια απαγορευτικό μεταγραφών της FIBA, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με χαρά. Τα τελευταία χρόνια ο Άρης δεν είχε αυτό που οι υπόλοιπες ομάδες θεωρούσαν δεδομένο, δηλαδή την χωρίς περιορισμούς ενίσχυση. Η άρση αυτού του εμποδίου μόνο καλύτερα πράγματα μπορεί να φέρει για την ομάδα μας.

Η άρση του απαγορευτικού δεν είναι μία υπόθεση που λύθηκε μέσα σε 1-2 μήνες. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια για να καταλάβουν οι πιστωτές ότι πλέον μπορούν να εμπιστεύονται τον Άρη και να δείξουν καλή θέληση για να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος.

Η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. προχωρά την υλοποίηση του πλάνου της εξυγίανσης της ομάδας ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει. Η υπαγωγή της στο Άρθρο 99, ο διακανονισμός της οφειλής στην Εφορία σε 90 δόσεις και η άρση του απαγορευτικού της FIBA ήταν τα βασικά “πρέπει” προς αυτήν την κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης, είναι πολύ βασικό το ότι υλοποιούνται οι δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει για να υπαχθεί η Κ.Α.Ε. στο Άρθρο 99, όπως η άρση του απαγορευτικού και συμφωνίες σαν κι αυτή με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ως διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. είναι ότι, απερίσπαστοι πλέον από μεταγραφικούς περιορισμούς, σε συνεργασία με τον προπονητή μας, κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να “χτίσουμε” μια ανταγωνιστική ομάδα.

Στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούμε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του Άρη, ο οποίος από τη μέχρι τώρα κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας δείχνει να αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια. Είμαστε βέβαιοι ότι τώρα που ξεκίνησε η ενίσχυση του ρόστερ, η ανταπόκριση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Άρης Κ.Α.Ε.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο εξαιρετικός Άρης και το φάντασμα του Μεσολογγίου

Ο Άρης έβαλε τέλος στο σερί ηττών του με την άνετη επικράτηση επί του Μεσολογγίου Baxi που…