Κεντρική Ασίστ Shadow “Κουπάτος” ο Στράτος

“Κουπάτος” ο Στράτος

russia-costalas-xriso

Μπορεί η Εθνική ομάδα των Κορασίδων να υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά χθες υπήρξε μία αφορμή για να… χαμογελάσουμε. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Ρωσία (σ.σ.: κέρδισε με 72-47 την Τσεχία στον τελικό)! Όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, ο Στράτος Κωσταλάς είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας αφού έχει το πόσο του αρχηγού αποστολής.

Ο έμπειρος παράγοντας -και συντάκτης του eBasket– πρόσθεσε ακόμα μία επιτυχία στο πλούσιο βιογραφικό του, βάζοντας πλέον στο παλμαρέ του και το χρυσό μετάλλιο από το Πανευρωπαϊκό της Ουγγαρίας. Τη διοργάνωση που θα θυμάται για πάντα στη ζωή του.

Ο ίδιος έγραψε πριν από λίγο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: “Ήταν υπέροχη η χθεσινή βραδιά. Ο Θεός με ευλόγησε να είμαι μέρος μιας σπουδαίας ομάδας Κορασίδων της Ρωσίας, που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα μέλη της αποστολής (ειδικά τα κορίτσια) και να ευχηθώ σε αυτά τα κορίτσια τα καλύτερα για τη ζωή τους. Εύχομαι να ήταν μαζί μας ο Σαμπτάι (Καλμάνοβιτς) γιατί οι μισές παίκτριες όπως επίσης το μεγαλύτερο μέρος του σταφ υπάρχουν χάρη στο όραμα του Σαμπτάι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…