Κεντρική NBA Και επίσημα “Ιππότης”!
NBA

Και επίσημα “Ιππότης”!

kevin love

kevin-love

Το τεράστιο trade του καλοκαιριού επισημοποιήθηκε!

Ο Κέβιν Λαβ θα φοράει τη φανέλα των Καβαλίερς την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κάιρι Έρβινγκ προκειμένου να φέρουν στο Κλίβελαντ το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο “μαγικό κόσμο“. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να φορά τη φανέλα με τον αριθμό “0“.

Τα Νο1 Draft picks των τελευταίων δύο ετών, δηλαδή ο Άντονι Μπένετ και ο Άντριου Ουίγκινς μετακομίζουν στη Μινεσότα η οποία με τη σειρά της παραχώρησε τον Λουκ Μπα α Μούτε και τον Αλεξέι Σβεντ καθώς και ένα pick πρώτου γύρου για το Draft του 2015 ώστε να κάνει δικό της τον Θάντεους Γιάνγκ από τους Σίξερς.

Αμφότερες οι ομάδες βγαίνουν ωφελημένες καθώς οι μεν “Ιππότες” παίρνουν τον κορυφαίο πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ πλαισιώνοντας ιδανικά τον “Βασιλιά” και μετατρέποντας το Κλίβελαντ σε μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα ενώ οι μεν Τίμπεργουλβς μπολιάζονται με νιάτα, βάθος και πολύ ταλέντο και σε συνδυασμό με το υπάρχον ρόστερ μοιάζουν ικανοί να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2003-04.

Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Καβς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, έπλεξε το εγκώμιο του Λαβ και ευχήθηκε καλή συνέχεια σε Μπένετ και Ουίγκινς:

“Η ενσωμάτωση του Κέβιν στους Καβαλίερς αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική ευκαιρία για την ομάδα μας. Όντας μόλις 25 ετών, ο Κέβιν θεωρείται ήδη ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ και το ταλέντο, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα του είναι πράγματα που αντιπροσωπεύουν το όραμα μας για το μέλλον της ομάδας” τόνισε αρχικά και συνέχισε:

“Επιπλέον, θέλουμε να ευχηθούμε στον Άντριου Ουίγκινς και τον Άντονι Μπένετ τα καλύτερα καθώς θα αγωνίζονται με τη φανέλα της Μινεσότα πλέον. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά ταλέντα που έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και τους περιμένουν μεγάλες και επιτυχημένες καριέρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…