Κεντρική Basket League ΑΕΚ Θα μιλήσει… ο Ζιάγκος

Θα μιλήσει… ο Ζιάγκος

ziagkos-mets

Η (άκομψη) αποπομπή του Βαγγέλη Ζιάγκου, δίχως να ενημερωθεί μάλιστα εγκαίρως, χρεώνεται στην υπό σύσταση διοίκηση της ΑΕΚ. Ανεξάρτητα από τον ούριο άνεμο που προκλήθηκε με την προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο προπονητής των δύο ανόδων είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος εδώ και καιρό με την εξέλιξη.

Επέστρεψε προχθές από την ολιγοήμερη άδεια που “πήρε από τη σημαία”, προκειμένου να ηρεμήσει και σκεφτεί την αντίδρασή του. Διότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θεσπρωτός τεχνικός ενδέχεται να εκδώσει ανακοίνωση. Και για τον λόγο αυτό, όπως έχει ξαναγραφεί, βρίσκεται σε επαφή με δικηγόρους. Για να “μιλήσει”. Και για να βρει τρόπο αντίδρασης και για τα οφειλόμενα.

Ο Ζιάγκος που αποτελούσε επιλογή των Αλεξίου-Παπαϊωάννου για τον πάγκο της ΑΕΚ, όταν οι δύο παράγοντες είχαν ακόμα αγαστές σχέσεις τα είπε με τον πρώτο. Αποκαλύπτεται ότι συνάντηση με τον Αλέξη Αλεξίου, παρόντος του Γιώργου Χήνα έγινε, αλλά δεν είχε επίσημο χαρακτήρα. Αυτή η συνάντηση έγινε καθυστερημένα και προφανώς είχε να κάνει και με την φημολογία διαρκείας ότι πρόκειται να αποδεχθεί “πρόταση του Γιαννάκη” (που δεν έγινε ποτέ) για “δεύτερος βοηθός”.

Ο Ζιάγκος το διάστημα της αναμονής είχε δεχθεί μάλιστα και κρούση από την Κύπρο, αλλά ο ίδιος εγκλωβισμένος στην αβεβαιότητα της ΑΕΚ δεν ήταν σε θέση να λάβει αποφάσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μία επιστροφή, τρεις εκτός

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ για το Basketball Champions League, με τα προβλήματα …