Κεντρική NBA Η στιγμή που θα θυμάται (vid)
NBA

Η στιγμή που θα θυμάται (vid)

paul george injury usa

paul george-injury-usa

Σοκ έχει προκαλέσει ο φρικιαστικός τραυματισμός που υπέστη ο Πολ Τζορτζ κατά το εσωτερικό διπλό της ομάδας των ΗΠΑ.

Ο φόργουορντ των Πέισερς έτρεξε με φόρα στην άμυνα και σηκώθηκε δυνατά και αποφασιστικά για να κόψει τον Τζέιμς Χάρντεν ο οποίος είχε φύγει στην αντεπίθεση. Η προσγείωση του όμως ήταν πολύ άσχημη καθώς έπεσε στη βάση της μπασκέτας και το δεξί του πόδι διαλύθηκε. H διάγνωση των γιατρών, όπως έγινε αργότερα γνωστό, κάνει λόγο για σύνθετο κάταγμα στην κνήμη και την περόνη στο κάτω δεξί του πόδι. Έτσι μετά τους Λαβ, Όλντριτζ, Γκρίφιν που έθεσαν εαυτούς εκτός Εθνικής ομάδας, για διάφορους λόγους, προστέθηκε ακόμα ένας “πονοκέφαλος” για τον “Coach K“.

Ολόκληρο το στάδιο “πάγωσε”, όπως και ο πάγκος των ΗΠΑ, με τους παίκτες να μην μπορούν να το πιστέψουν. Ο Μάικ Σιζέφσκι, αποφάσισε να τερματίσει το παιχνίδι (στις αρχές της τέταρτης περιόδου) λόγω του ανατριχιαστικού τραυματισμού. Ο 24χρονος σούπερ σταρ θα υποβληθεί σε εγχείρηση και η απουσία του εκτιμήθηκε πως θα είναι 9-12 μήνες! Όπερ σημαίνει πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χάνει όλη τη σεζόν 2014-15.

Σύσσωμο το ΝΒΑ και οι περισσότεροι αστέρες έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον άτυχο σούπερ σταρ μέσω τουίτερ και ο ίδιος δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει, τονίζοντας πως θα επιστρέψει δριμύτερος:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας. Θα γίνω καλά και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ“.

Το χειρότερο είναι πως αυτός ο τραυματισμός ήρθε ενώ διανύει τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του καθώς κάθε χρόνο εμφανίζεται και καλύτερος ενώ υπέγραψε και πενταετές συμβόλαιο αξίας κοντά στα 80 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο θα ισχύει από του χρόνου.

Ευχόμαστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερο και ο τραυματισμός αυτός να μην αποτελέσει τροχοπέδη για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…