Κεντρική Απόλλων Π. Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου

kleisto Perivolas

Ο Απόλλωνας Πάτρας θέλει να κάνει βήματα μπροστά. Προσπαθεί να οργανωθεί και να εξυγχρονιστεί. Έτσι, δημιούργησε τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία “Viva.gr“, σχεδίασαν ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου διαρκείας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η υπηρεσία αυτή, θα λειτουργήσει από τις 18 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοινώνει ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας μας μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών που διαχειρίζεται η Ελληνική εταιρεία “Viva.gr”.

Μέσα από τη φόρμα επιλογής του εισιτηρίου διαρκείας, ο επισκέπτης του “Viva.gr” θα επιλέγει το κόστος του, τη θέση και τη θύρα που τον ενδιαφέρει, και στη συνέχεια θα προχωράει σε ηλεκτρονική κράτηση. Η όλη διαδικασία θα διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς μέσω του “Viva.gr” θα εξασφαλίζουν όλες τις ειδικές προσφορές και τα προνόμια που έχουν ανακοινωθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων διαρκείας μέσω του “Viva.gr” θα είναι διαθέσιμη από την 18η Αυγούστου 2014. H ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες πολιτικές ασφάλειας που αφορούν στη διενέργεια χρηματικών συναλλαγών και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και φροντίζει για την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι παρέχεται η δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική κάρτα σε 4 έως 6 άτοκες δόσεις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…