Κεντρική Α1 Ρέθυμνο Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

rethimno 2013-14

Το Ρέθυμνο άλλαξε αρκετά πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την προσφορά των αθλητών που αποχαιρέτησαν την Κρήτη. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ ευχήθηκε καλή συνέχεια στους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα ενώ έκανε ειδική μνεία στον Νταμίρ Λάτοβις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί όλους τους αθλητές που βοήθησαν την περσινή χρονιά την ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθεια του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι Τζάστιν Χαρτ, Αβραάμ Καλλινικίδης, Νίκος Αγγελόπουλος, Ντέρεκ Ράϊτ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Αντρέας Κανονίδης, Νταμίρ Λάτοβιτς, Κένι Γκάμπριελ, Καλλίστους Εζιούκου και Λούκα Ντρτσα απέδωσαν τα μέγιστα για την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean την δύσκολη περσινή σεζόν 2013/14 και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με τις καινούριες τους ομάδες.

Ο Νταμίρ Λάτοβιτς για πέντε χρόνια αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας και συνέβαλε τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες όλων αυτών των χρόνων. Τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και είναι βέβαιο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …