Κεντρική Basket League ΑΕΚ Επαφές με χρηματοδότη

Επαφές με χρηματοδότη

alexiou hotel

alexiou-hotel

Αναζητεί έσοδα η ΑΕΚ, προκειμένου να παίξει στην Α1. Έσοδα και για το παράβολο και για τον προϋπολογισμό της χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του aekarena υπάρχει ενδιαφέρον από παράγοντα, που θέλει να εμπλακεί με την υπό σύσταση ΚΑΕ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Ο αγώνας της ΑΕΚ για την εξασφάλιση του ΑΦΜ συνεχίζεται… Αυτό είναι το ένα μέτωπο για το οποίο “τρέχει και δεν φτάνει” και σήμερα ο Αλέξης Αλεξίου. Πληροφορίες μας αναφέρουν όμως τόσο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όσο και άνθρωποι που έχουν επικουρικό ρόλο στα δρώμενα, αναζητούν χρηματοδότες.

Τούτο σημαίνει ότι είτε δεν προχώρησε το διοικητικό “σχήμα”, που “στήθηκε” στο “διευθυντήριο” της Γλυφάδας, είτε επιθυμούν να ενισχύσουν το “σχήμα” αυτό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, λοιπόν, ότι βρέθηκε “σημείο επαφής” και με “Ενωσίτη” παράγοντα, που επιθυμεί να εμπλακεί με την υπό σύσταση ΚΑΕ, αλλά δίχως τα χρέη, που βαραίνουν Κοτσάτο-Αλεξίου.

Η ΑΕΚ ακόμη αναζητεί ισχυρή χρηματοδότηση, δυστυχώς για εκείνην στο “παρά πέντε” της συμμετοχής της στην Α1. Άλλωστε, το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Αλεξίου, με ανακοίνωσή του, όταν και προσκάλεσε “έντιμους” Ενωσίτες να γίνουν μέτοχοι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …