Κεντρική Απόλλων Π. Διαρκείας μέσω διαδικτύου

Διαρκείας μέσω διαδικτύου

kleisto Perivolas

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν μέσω Ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσω του viva.gr εξέδωσε ο Απόλλων Πάτρας.

Η ανακοίνωση των Πατρινών αναφέρει:
“Μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για την διευκόλυνση των φιλάθλων του έθεσε σε λειτουργία ο Απόλλων Πάτρας. Οι φίλαθλοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να κλείσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας μας (2014-2015) μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών που διαχειρίζεται η Ελληνική εταιρεία “Viva.gr”.

Η νέα υπηρεσία έχει τεθεί σε λειτουργία και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες αγορές εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς μέσω της “Viva.gr”. Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας θα βρουν τον σχετικό σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα (www.apollonpatras.gr).

Η νέα υπηρεσία διατίθεται με τους τρόπους πληρωμής που διαθέτει η πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών και βρίσκονται αναρτημένοι στην αρχική σελίδα της “Viva.gr”.

Μέσα από τη φόρμα επιλογής του εισιτηρίου διαρκείας, ο επισκέπτης του “Viva.gr” επιλέγει το κόστος του, τη θέση και τη θύρα που τον ενδιαφέρει, και στη συνέχεια προχωράει σε ηλεκτρονική κράτηση. Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς μέσω του “Viva.gr” θα εξασφαλίζουν όλες τις ειδικές προσφορές και τα προνόμια που έχουν ανακοινωθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας.

H ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες πολιτικές ασφάλειας που αφορούν στη διενέργεια χρηματικών συναλλαγών και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και φροντίζει για την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχομένων υπηρεσιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…