Κεντρική Α1 ΑΕΚ Γιαννάκης, παίκτες και ομογενείς

Γιαννάκης, παίκτες και ομογενείς

giannakis

Οι δικές μας πληροφορίες ήταν εντελώς διαφορετικές. Φαίνεται, ωστόσο, ότι Ελληνοαυστραλοί επιχειρηματίες υπάρχουν ακόμα, προκειμένου για την ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και παίκτες, που έχουν συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του aek365 ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, που δεν είναι ικανοποιημένος από την δυναμική των Γεωργαντζόγλου-Καλογεώργου θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τους υποψήφιους από την ομογένεια, οι οποίοι εδώ και ένα μήνα δεν έχουν δώσει σημεία ζωής…

Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Ο Αλεξίου θα έχει μέσα στις επόμενες μέρες αυτές τις επαφές μεταξύ των οποίων θα είναι και με τους Ελληνοαυστραλούς επιχειρηματίες που είχαν δώσει το “παρών” στο ραντεβού με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν τα πάντα είναι στον αέρα. Ο Αλεξίου επιβεβαίωσε ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει πάρει την έγκριση του υπουργείου εμπορίου και η ομάδα θα έχει ΑΦΜ όμως το οικονομικό θέμα παραμένει άλυτο.

Ο Γιαννάκης, το επιτελείο του και παίκτες που έχουν συμφωνήσει βρίσκονται στο “περίμενε” και ελπίδα όλων είναι να ολοκληρωθούν άμεσα οι επαφές και να δοθεί λύση. Στόχος του Αλεξίου είναι να βρεθεί επενδυτής με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια και αποφασισμένος να επενδύσει ανώτερο ποσό από αυτό που πρότειναν οι Γεωργαντζόγλου-Καλογεώργου”.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Το σοκ στη χώρα του Οξύλου

“Αν η οικογένεια δεν έχει οικονομικές δυνατότητες, να σκεφτούν ώριμα και σοβαρά τι ά…