Βαράει διάλυση

coach-boards

Αυτά είναι. Τώρα έχουμε “Περαστικό” και σε σφηνάκι! Διαβάσατε το χθεσινό μου άρθρο για το… ραντεβού στα γουναράδικα. Τί ήταν να το γράψω; Ο κακός χαμός έχει γίνει στην ομάδα.

Είχαμε όχι μία, αλλά δύο παραιτήσεις. Λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν κι επίσημα. Ο ένας είχε διοικητικό πόστο, αλλά ένεκα του ότι είμαι “Περαστικός“, μην περιμένετε να σας πω ακριβώς ποιο. Κάτι σαν “γενικών καθηκόντων“. Αυτός έφυγε νωρίς.

Όχι ότι θα αλλάξει η ροή της ιστορίας, αλλά κάτι η κάθοδος, κάτι η διαδικασία, κάτι η αποχώρησή του, κάτι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη, ο κόουτς μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε γι’ άλλες πολιτείες.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά δεύτερη χρονιά στη Β’ εθνική δεν αντέχεται. Αν και μεταξύ μας, αν συνεχίσει έτσι, η συγκεκριμένη κατηγορία θα μοιάζει με πολυτέλεια για την ομάδα. Ου μην και χάσουμε -σε λίγα χρόνια- το στίγμα της από τον χάρτη.

Εγώ “Περαστικός” είμαι, αλλά θυμάμαι ότι σύλλογοι όπως ο Σπόρτιγκ, ο Πανελλήνιος και άλλοι, είχαν μεγαλύτερη ιστορία και βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Η μαύρη πέτρα και το… κανόνι

Πού είσαστε ωρέ λεβέντες; Χαθήκαμε βρε… Τι να κάνω, που έπρεπε να υπηρετήσω και τη μαμά πα…