Βαράει διάλυση

coach-boards

Αυτά είναι. Τώρα έχουμε “Περαστικό” και σε σφηνάκι! Διαβάσατε το χθεσινό μου άρθρο για το… ραντεβού στα γουναράδικα. Τί ήταν να το γράψω; Ο κακός χαμός έχει γίνει στην ομάδα.

Είχαμε όχι μία, αλλά δύο παραιτήσεις. Λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν κι επίσημα. Ο ένας είχε διοικητικό πόστο, αλλά ένεκα του ότι είμαι “Περαστικός“, μην περιμένετε να σας πω ακριβώς ποιο. Κάτι σαν “γενικών καθηκόντων“. Αυτός έφυγε νωρίς.

Όχι ότι θα αλλάξει η ροή της ιστορίας, αλλά κάτι η κάθοδος, κάτι η διαδικασία, κάτι η αποχώρησή του, κάτι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη, ο κόουτς μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε γι’ άλλες πολιτείες.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά δεύτερη χρονιά στη Β’ εθνική δεν αντέχεται. Αν και μεταξύ μας, αν συνεχίσει έτσι, η συγκεκριμένη κατηγορία θα μοιάζει με πολυτέλεια για την ομάδα. Ου μην και χάσουμε -σε λίγα χρόνια- το στίγμα της από τον χάρτη.

Εγώ “Περαστικός” είμαι, αλλά θυμάμαι ότι σύλλογοι όπως ο Σπόρτιγκ, ο Πανελλήνιος και άλλοι, είχαν μεγαλύτερη ιστορία και βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά.

  • Στάθης και του χρόνου!

    Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Στάθη ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός, ο οποί…
  • Αυτό είναι το ρόστερ της Πεντέλης

    Η Πεντέλη ανακοίνωσε το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Κώστα…
  • Τέλος πέντε!

    Ο Πανελευσινιακός αποχαιρέτησε πέντε παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του την περασμένη σεζόν…
Load More Related Articles
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Οι μεταγραφές τού «καλοπληρωτή»

Να πείτε ότι δεν το είχα υποσχεθεί! Είχα γράψει -κάπου πριν το Πάσχα– ένα θέμα για τ…