Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανανεώσεις ως τις 07/09

Ανανεώσεις ως τις 07/09

pao-kosmos-oaka-filathloi

H KAE Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας πως μπορούν να τα ανανεώσουν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, γνωστοποίησε τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων στο “Απόστολος Νικολαϊδής”  καθώς και άλλους τρόπους απόκτησης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ για τη  σεζόν 2014-2015, ανανεώνοντας την κάρτα τους μέχρι την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις τιμές που ίσχυαν πέρσι.

Παράλληλα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προμηθευτεί κάρτα διαρκείας σε θέση που δεν είχε κάτοχο την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Προς εξυπηρέτηση παλαιών και νέων κατόχων, τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα είναι ανοιχτά και τα σαββατοκύριακα!

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή: 10π.μ.-6μ.μ.
Σάββατο: 11π.μ.-5μ.μ
Κυριακή: 11π.μ.-3μ.μ.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κλείνει Καντέρ ο Παναθηναϊκός

Έτοιμο φαίνεται να τον είχε τον αντικαταστάτη του Μπεν Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός. Ο Γκανέζος …