Κεντρική Basket League Άρης Ανακοινώθηκε η άρση

Ανακοινώθηκε η άρση

aris team paiktes

aris-team-paiktes

Ο Άρης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA!

Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ γνωστοποίησε πως επετεύχθη συμφωνία με έξι πιστωτές για χρέη ύψους 454.000 ευρώ. Μετά από πολλά εμπόδια και προκλήσεις που εμφανίστηκαν, ο Άρης κατάφερε να εξοφλήσει τους Αντρέα Ματσόν και Ιβάν Πάουνιτς, και συμφώνησε με τους Μπράιαντ Ντάνστον, Άντριου Μπετς, Γάιο Σκορδίλη και Άαρον Μάιλς για διακανονισμό των οφειλών του.

Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” , χωρίς περιορισμούς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, στρέφονται απερίσπαστα στην στελέχωση του ρόστερ τους για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο που ευελπιστούν πως θα είναι πολύόμα καλύτερη από τη φετινή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών που είχε επιβληθεί από τη FIBA στην ομάδα μας.

Ένας μεγάλο και χρόνιο “αγκάθι” του παρελθόντος αφαιρέθηκε. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να επιτευχθεί, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, συμφωνία με έξι πιστωτές της ΚΑΕ, για συνολικές οφειλές της τάξης των 454.000 ευρώ.

Στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν “αναταράξεις” και αναποδιές, οι οποίες δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί νωρίτερα η άρση του απαγορευτικού. Οι περιπτώσεις που έπρεπε να διευθετηθούν δεν ήταν μία και δύο, όπως συνέβη σε άλλες ομάδες, αλλά έξι. Και με δεδομένο το βεβαρημένο παρελθόν του Άρη, υπήρχαν ή ξεπήδησαν πολλά εμπόδια στο δρόμο προς την άρση.

Η Άρης Κ.Α.Ε. διευθέτησε τις υποχρεώσεις προς τον Αντρέα Ματσόν (2008-09, 48.000 ευρώ) και τον Ιβάν Πάουνιτς (2009-10, 37.000 ευρώ), ενώ έχει έρθει σε διακανονισμό με τους Μπράιαντ Ντάνστον (2010-11, 55.000 ευρώ), Άντριου Μπετς (2008-10, 124.000 ευρώ), Γάιο Σκορδίλη (2008-2011, 105.000 ευρώ) και Άαρον Μάιλς (2009-10, 85.000 ευρώ). Υποθέσεις οι οποίες ταλαιπωρούσαν τον Άρη εδώ και πολλά χρόνια και δεν του επέτρεπαν, μέχρι σήμερα, να κινηθεί ελεύθερα στην “αγορά”. Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις έχει δοθεί ήδη το ποσό των 150.000 ευρώ, στις δύο πρώτες για την εξόφληση και στις υπόλοιπες τέσσερις για προκαταβολές.

Πλέον η ομάδα μας προχωρά απερίσπαστη στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται άμεσα.

Η Άρης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί όσους διευκόλυναν την προσπάθεια της ομάδας να ξεπεράσει αυτό το πολύ σημαντικό εμπόδιο, η άρση του οποίου θα τη βοηθήσει να ενισχυθεί και να φανεί αντάξια των προσδοκιών των χιλιάδων φίλων της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…