Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε Βον

Ανακοίνωσε Βον

bon kaod dunk

bon-kaod-dunk

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Τζούλιαν Βον, όπως είχαμε επισημάνει στο χθεσινό άρθρο με τίτλο “Δικός του ο Βον“.

Ο 26χρονος σέντερ “εξαργύρωσε” την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΚΑΟΔ φέτος, μετρώντας 9.2 πόντους και 5.3 ριμπάουντ, με την μετακίνηση του στη συμπρωτεύουσα για να προσδώσει σημαντική ποιότητα και πολλές λύσεις στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Julian Vaughn, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Με την προσθήκη του Julian Vaughn στο ρόστερ της ομάδας, ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό στην “front line”.

Ο Julian Vaughn γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1988 στο Reston της Virginia, έχει ύψος 2μ.08 και αγωνίζεται στη θέση του center. O Julian Vaughn ξεκίνησε την καριέρα του από το γυμνάσιο Oak Hill Academy και στη συνέχεια φοίτησε στο φημισμένο πανεπιστήμιο Georgetown. Ύστερα από τέσσερα χρόνια στους Hoyas, αποφοίτησε την σεζόν 2010-11. Την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο, είχε 8 πόντους (51,9% στα δίποντα και 66,3% στις βολές), 6,2 ριμπάουντ, 1,5 ασσίστ και 2 κοψίματα, σε 23,6 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και στα 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

 

Ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα, ο Julian Vaughn αγωνίστηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία με τους Indios SFM (2010-11), στη συνέχεια έπαιξε στο βελγικό πρωτάθλημα με την Antwerp (2011-12), στην Κύπρο με τον Κεραυνό (2012-13), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΚΑΟΔ. Με την ομάδα της Δράμας και σε 26 παιχνίδια της κανονικής περιόδου (20:47 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής ανά αγώνα) είχε: 9,2 πόντους (53,4% στις βολές, 62,2% στα δίποντα), 5,3 ριμπάουντ. Στο καλύτερό του παιχνίδι στην περσινή σεζόν (ΚΑΟΔ-Απόλλων Πατρών: 81-83) πέτυχε 25 πόντους και πήρε 17 ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …