Κεντρική NBA “My city, my heart!”
NBA

“My city, my heart!”

carmelo website

carmelo-website

Την παραμονή του στη Νέα Υόρκη φρόντισε να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα και μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας , ο Καρμέλο Άντονι. Ο 30χρονος φόργουορντ ύστερα από συζητήσεις που είχε με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδας αποφάσισε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Νικς, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που θα του αποφέρει κάτι λιγότερο από 130 εκατομμύρια δολάρια.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

H πόλη μου, η καρδιά μου.

Πριν από μερικά χρόνια ονειρεύτηκα να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη, τη γενέτειρα μου, και στις 23 Φεβρουαρίου 2011, αυτό έγινε πραγματικότητα. Ο οργανισμός με έχει στηρίξει και σαν αντάλλαγμα, θέλω να παραμείνω σε αυτή την πόλη με την ομάδα μου. Σε αυτό το σημαντικό σταυροδρόμι της καριέρας μου, το χρωστούσα στον εαυτό μου και την οικογένεια μου να εξερευνήσω όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Η καρδιά όμως, ποτέ δεν αμφιταλαντεύονταν.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού συνάντησα κάποιες ποιοτικές ομάδες που διαθέτουν τρομερό ταλέντο και ηγετικές φυσιογνωμίες. Τους ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον, την πίστη στο ταλέντο μου και την ευκαιρία να φανταστώ τις πιθανότητες.

Θα θυμάμαι πάντα αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Όμως, είμαι οπαδός των Νικς με όλη μου την καρδιά. Ανυπομονώ να συνεχίσω την καριέρα μου φορώντας τα πορτοκαλί και τα μπλε και να εργαστώ με τον Φιλ Τζάκσον, έναν πρωταθλητή που χτίζει ομάδες πρωταθλητισμού. Το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν είναι η μέκκα του μπάσκετ και είμαι περιτριγυρισμένος από τους καλύτερους οπαδούς στον πλανήτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…