Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Eνθουσιασμένος ο Μπατίστα

Eνθουσιασμένος ο Μπατίστα

esteban batista

esteban batista

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Εστεμπάν Μπατίστα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως θα φορά τη νέα χρονιά την πράσινη φανέλα έχοντας για συμπαίκτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

“Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πια μέλος του Παναθηναϊκού. Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτή είναι η πρώτη χρονιά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό καθώς είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας με τόσες επιτυχίες και θα παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο. Ο συνδυασμός των παραπάνω κάνουν όλους τους παίκτες να θέλουν να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συναντήσω ξανά τον κ. Ιβάνοβιτς, ο οποίος με είχε εμπιστευτεί στη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο”, τόνισε αρχικά ο Εστεμπάν Μπατίστα, προσθέτοντας:

“Όταν ακούς για Παναθηναϊκό, τότε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Οι τίτλοι και οι ατομικές του διακρίσεις στην Ευρωλίγκα μιλούν από μόνες τους. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…