Κεντρική NBA All Star… εβδομάδα
NBA

All Star… εβδομάδα

nba logo all star game 2015

nba- logo-all star game-2015

Την επέκταση του All Star Break από ένα τριήμερο (Παρασκευή-Κυριακή) σε μια ολόκληρη εβδομάδα σκέφτονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να υλοποιήσουν από φέτος κιόλας στο ΝΒΑ!

Με την τροποποίηση αυτοί, οι παίκτες θα έχουν 7 ημέρες ξεκούρασης κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για να συνεχίσουν με περισσότερες δυνάμεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ειδικότερα όσοι είναι All Star, χρειάζονται περαιτέρω χαλάρωση καθώς λόγω των υποχρεώσεων στο All Star Game, ξεκουράζονται λιγότερο.

Το κακό με αυτή την εξέλιξη είναι πως θα αυξηθεί η συχνότητα των παιχνιδιών back to back που δίνουν οι ομάδες γι’ αυτό και η λίγκα ελέγχει όλες τις παραμέτρους προτού εφαρμόσει οτιδήποτε. Υπάρχει ακόμα και η σκέψη να ξεκινήσει η σεζόν μια εβδομάδα νωρίτερα ώστε να γίνει ομαλά η τροποποίηση της All Star Week.

Δηλώσεις πάνω στο θέμα έκανε και ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, που όμως εκφράζει κάποιες ενστάσεις:

“Αυτό είναι κάτι που μου το εξέφρασαν κάποιοι παίκτες. Λένε πως αν μπορούν να έχουν λίγες παραπάνω μέρες ξεκούρασης στο Αll Star Break, ειδικά οι All Star, θα τους βοηθούσε ώστε να χαλαρώσουν λίγο περισσότερο”, τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε “Σίγουρα, η αγωνιστική περίοδος είναι πολύ συμπυκνωμένη και θα έπρεπε να την μεγαλώσουμε μερικές μέρες. Γι’ αυτό θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε το ζήτημα. Είναι τεράστια η σεζόν και γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα ήταν ορθό να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη. Αλλά θα το κοιτάξουμε“.

Υπενθυμίζουμε πως το All Star Weekend 2015 έχει οριστεί για το τριήμερο 13-15 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη, με τα event να χωρίζονται μεταξύ του Μπάρκλεϊς Σέντερ, των Νετς, και του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, των Νικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…