Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σούλης πενταετίας

Σούλης πενταετίας

markopoulos paok ananeosi

markopoulos-paok-ananeosi

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σούλη Μαρκόπουλο για ακόμα πέντε χρόνια! Ο πολύπειρος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες του “δικεφάλου” ενώ μεγάλο μερίδιο της φετινής εξαιρετικής πορείας πιστώνεται στη δουλειά του.

Η συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα μετά τη συνάντηση του Μαρκόπουλου με τους Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο και Ζουρνατσίδη που έλαβε χώρα στο “Παλατάκι“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσουν την κοινή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία τους, επεκτείνοντας για ακόμη πέντε χρόνια την συνεργασία τους μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, κόπων, αμέτρητων θυσιών από όλους μας και ιδιαίτερα από τον προπονητή μας, αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, με την ίδια λογική και φιλοσοφία, έτοιμοι για ακόμη περισσότερη δουλειά και με απεριόριστη επιθυμία να δημιουργήσουμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο επιβεβαιώθηκε σήμερα το απόγευμα στο “Παλατάκι” μετά από συνάντηση του προπονητή με αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…