Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Σε μόνιμες διακοπές

Σε μόνιμες διακοπές

kolossos team

kolossos-team

Τη σεζόν 2011-’12 στη Ρόδο… ξαναέστησαν το άγαλμα του Κολοσσού στο λιμάνι. Η ομάδα βγήκε τρίτη (δυνάμει πρωταθλήτρια, αφού τερμάτισε πίσω από τους δύο “αιώνιους“) στην κανονική περίοδο και κατέληξε τέταρτη μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Από τότε μοιάζει να πέρασαν… αιώνες, για να φτάσουμε στο σήμερα της απόλυτης ραστώνης (για να μην πούμε απαξίωσης).

Ο Κολοσσός μοιάζει να είναι σε… καλοκαιρινές διακοπές. Και ναι μεν το νησί ζει από τις διακοπές, άρα είναι λογικό να υπολειτουργούν κάποιοι εκ των διοικούντων, προσέχοντας περισσότερο τις δουλειές τους, όμως η εικόνα των “θαλασσί” είναι θλιβερή.

Όχι μόνο δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την ομάδα, αλλά είναι ακόμα “μπαναρισμένη” από τη FIBA, δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, οι Έλληνες παίκτες όχι μόνο δεν έχουν εξοφληθεί, αλλά δεν έχουν και καμιά ειδοποίηση για την επόμενη μέρα, το προπονητικό τιμ δεν έχει πάρει ούτε χρήματα, ούτε κατεύθυνση.

Την ώρα που ανταγωνιστές του Κολοσσού, όπως ο Απόλλωνας (κυρίως) και το Ρέθυμνο, έχουν δραστηριοποιηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, στη Ρόδο δεν κουνιέται φύλλο. Όχι πως τελειώνουν οι μέρες, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δραστηριοποιηθούν, γιατί το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από ομάδες με το γεωγραφικό πλάτος και μήκος του Κολοσσού, ενώ από την άλλη είναι κρίμα οι Ροδίτες να μην βρίσκονται στο σημείο που όλοι θέλουν και θέλουμε.

Υ.Γ.: Κάθε δημοσιογράφος θέλει να βλέπει το ρεπορτάζ του να επιβεβαιώνεται. Αυτό είναι ένα από τα ρεπορτάζ που παρακαλάω να διαψευστεί, σήμερα κιόλας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…