Κεντρική NBA Πάει Λέικερς ο Άντονι;
NBA

Πάει Λέικερς ο Άντονι;

anthony bryant

at Staples Center on December 29, 2011 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.

Ο Καρμέλο Άντονι αρχίζει να ξεδιαλύνει τις επιλογές του και, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα , δείχνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Οι Λέικερς έχουνε προσφέρει στον 30χρονο φόργουορντ συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας με συνολικές απολαβές ύψους 97 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί του ενώ οι “λιμνάνθρωποι” σκέφτονται να ανανεώσουν με τον Πάου Γκασόλ προκείμενου για να προσφέρουν ακόμα ένα δέλεαρ στον Καρμέλο καθώς θα δημιουργήσουν τους δικούς τους Big Three.

Το πρόβλημα είναι πως, συνυπολογίζοντας τα βαριά συμβόλαια των Μπράιαντ και Άντονι (24 εκατ. το χρόνο έκαστος), μένει ελάχιστος χώρος στο σάλαρι καπ για να στελεχωθεί το υπόλοιπο ρόστερ το οποίο είναι άδειο αυτή τη στιγμή. Αυτό γιατί τα μόνα ενεργά συμβόλαια είναι, πέραν του Κόμπι, του Στηβ Νας και του Ρόμπερτ Σάκρε.

Παρ’ όλα αυτά, ο “Μέλο” δείχνει να προτιμά το Λος Άντζελες καθώς διατηρεί σπίτι στην “Πόλη των Αγγέλων“, λόγω και του ότι είναι η γυναίκα του από κει, ενώ θεωρεί πως οι φιλοδοξίες του ταυτίζονται απόλυτα με τον σύλλογο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…