Κεντρική NBA Ορλάντο ο Ρίντναουρ
NBA

Ορλάντο ο Ρίντναουρ

ridnour bellinelli

ridnour-bellinelli

Την απόκτηση του Λουκ Ρίντναουρ ανακοίνωσαν και επίσημα οι Μάτζικ. Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ αποτελεί τον βετεράνο που χρειαζόταν η ομάδα στα γκαρντ, και δη στη θέση “1“, προκειμένου να προσδώσει το κάτι παραπάνω με την εμπειρία του και κυρίως να βοηθήσει την νεανική δυάδα των Βίκτορ Ολαντίπο και Έλφριντ Πέιτον να βελτιωθούν.

Πέρυσι, ο Ρίντναουρ, μέτρησε 5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ, φορώντας τη φανέλα των Μπακς και των Χόρνετς (Μπόμπκατς τότε). Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μάτζικ, Ρομπ Χένινγκαν, δήλωσε ενθουσιασμένος με την έλευση του έμπειρου πλεϊμέικερ στο Ορλάντο, σημειώνοντας την εμπειρία του που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη:

“Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Λουκ στο Ορλάντο. Ο Λουκ έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του και αποπνέει τον σεβασμό τόσο ως συμπαίκτης όσο και σαν ανταγωνιστής. Το βάθος και η μεγάλη εμπειρία που θα παρέχει στις προπονήσεις, θα βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί“.

Με τη σειρά του, ο Ριντνάουρ, εξέφρασε την ικανοποίηση του που βρίσκεται στη Φλόριντα: “Έχουν πολλά καλά “συστατικά” εδώ και πολλούς ταλαντούχους νέους παίκτες. Όποιος και αν είναι ο ρόλος μου εδώ, εγώ ήρθα να βοηθήσω“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…