Κεντρική Διεθνή Ξεχωριστό “αντίο” (vid)

Ξεχωριστό “αντίο” (vid)

nocioni adios

nocioni-adios

Παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα αποτελεί και επίσημα ο Αντρές Νοτσιόνι ο οποίος αγωνίστηκε στους Βάσκους για τρεις διαφορετικές περιόδους αλλά πλέον αναζητεί τον επόμενο προορισμό της καριέρας του που μάλλον θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πολύπειρος Αργεντινός φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα της Λαμποράλ, αρχικά τη σεζόν 1999-2000, ακολούθησε η τριετία 2001-2004 και αφού ολοκληρώθηκε η περιπλάνησή του στο NBA, επέστρεψε στους Βάσκους το 2012 όπου έμεινε μέχρι φέτος το καλοκαίρι. Αποτέλεσε τον ηγέτη της Λαμποράλ ενώ τώρα προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκολα Μίροτιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νοτσιόνι έπαιξε συνολικά σε 515 παιχνίδια στο NBA με τους Σικάγο Μπουλς, τους Σακραμέντο Κινγκς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς έχοντας μέσο όρο 10,5 πόντους και 4,5 ριμπάουντ, ωστόσο η Λαμποράλ ήταν η ομάδα που “σημάδεψε” την καριέρα του 35χρονου άσου.

Οι Βάσκοι φρόντισαν μέσω twitter να τον ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του αφιέρωσαν ένα βίντεο δίνοντας ξεχωριστό τόνο στο “αντίο” του με τον Νοτσιόνι να ετοιμάζει “βαλίτσες” για Μαδρίτη προκειμένου να ενισχύσει τη Ρεάλ με την ποιότητά του και την εμπειρία του.

Φέτος ο διεθνής παίκτης είχε μέσο όρο 13 πόντους και 4,2 ριμπάουντ σε 36 αγώνες για τη Liga Endesa και μέσο όρο 13,6 πόντους και 6,6 ριμπάουντ σε 21 ματς για την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…