Κεντρική NBA NCAA Μήτογλου, όπως Ντάνκαν

Μήτογλου, όπως Ντάνκαν

mitoglou ethniki

mitoglou-ethniki

Βαλίτσες για την Αμερική και συγκεκριμένα για το κολέγιο του Wake Forest ετοιμάζει ο Κώστας Μήτογλου, ο οποίος, όπως τόνισε και η ιστοσελίδα european prospects, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση του προπονητή και άλλοτε άσου του ΝΒΑ, Mat Manning.

Το eBasket.gr σας είχε αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό (“Το… σκέφτεται ο Μήτογλου” και Οι Σειρήνες και ο Μήτογλου”) πως ο 18χρονος φόργουορντ του Άρη σκεφτόταν έντονα την προοπτική του  NCAA, δεδομένου πως ο ίδιος είχε μεταβεί με την οικογένεια του πριν από μερικές βδομάδες στην Αμερική για να εξετάσει διάφορες περιπτώσεις πανεπιστημίων.

Τελικά το Wake Forest ήταν αυτό που κέρδισε τον πολλά υποσχόμενο νεαρό άσο, καθώς ο προπονητής του, Matt Manning, έχει βγάλει παίκτες όπως ο Tim Duncan και ο Chris Paul.

Το κύριο ζήτημα, όμως, είναι η στάση που θα κρατήσουν οι άνθρωποι του Άρη, καθώς ο Κώστας Μήτογλου μπορεί να μην είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”, ωστόσο πέρσι το καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς είχαν δώσει ένα σεβαστό ποσό στα Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου για να τον αποκτήσει.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Άρης θα χάσει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο για το οποίο είχε δαπανήσει κάποια χρήματα, χωρίς να… εισπράξουν κάτι στη συνέχεια. Ο 18χρονος φόργουορντ αποτελούσε άλλωστε το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ των “κιτρινόμαυρων” μετά τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Σάσα Βεζένκοφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…