Κοιτάζει αλλού

delaney bayern malaga

delaney-bayern-malaga

Πάει για άλλα ο Ολυμπιακός όσον αφορά στην ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής καθώς ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν απάντησε στην πρόταση των “ερυθρολεύκων” και έτσι οι Πειραιώτες, τουλάχιστον προς το παρόν, αφήνουν στην άκρη την περίπτωσή του.

Το πολυπόθητο “ναι” που περίμενε ο Ολυμπιακός από τον Μάλκολμ Ντιλέινι δεν ήρθε ποτέ, αλλά η ζωή συνεχίζεται ακόμα και χωρίς τον Αμερικανό γκαρντ. Οι “ερυθρόλευκοι” ενεργοποιούν το plan b και κοιτάζουν ήδη προς άλλες κατευθύνσεις με τον Κάρλον Μπράουν να έχει τραβήξει την προσοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο 25χρονος άσος καλύπτει τις προδιαγραφές του Έλληνα τεχνικού και αναμένονται εξελίξεις, όπως και με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους. Από εκεί και πέρα εξελίσσεται ένα “σκληρό πόκερ” σχετικά με τον Ντιλέινι. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ο ταλαντούχος γκαρντ βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Γαλατάσαραϊ.

Παράλληλα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχουν μπει γερά στο “κόλπο” της απόκτησής του και έχουν εκτοξεύσει στα… ύψη τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής. Από ότι φαίνεται ο Ντιλέινι θα καταλήξει είτε στην Τουρκία είτε στη Ρωσία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…