Κεντρική NBA “Θα δώσω ό,τι έχω”
NBA

“Θα δώσω ό,τι έχω”

byron scott coach

byron-scott-coach

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του Μπάιρον Σκοτ στο “τιμόνι” της ομάδας.  Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές αλλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων (“Συμφωνία με Σκοτ“).

O Τζένεραλ Μάνατζερ των “λιμνανθρώπων”, Μιτς Κιούπτσακ, καλωσόρισε τον 53χρονο τεχνικό, που έχει φορέσει πολλά χρόνια ως παίκτης τη φανέλα της ομάδας, και έπλεξε το εγκώμιο του:

“Mετά από εκτενή και λεπτομερή αναζήτηση, είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τον Μπάιρον ξανά στην οικογένεια των Λέικερς, σαν το νέο προπονητή της ομάδας. Ο Μπάιρον έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στο υψηλότερο επίπεδο, τόσο ως παίκτης όσο και σαν προπονητής, στην σχεδόν 30χρονη πορεία του στο ΝΒΑ. Οι ηγετικές του ικανότητες και η επιτυχία που τον ακολουθεί όπου και αν βρέθηκε τον ανάγουν στο ιδανικότερο άτομο ώστε να ηγηθεί αυτού του οργανισμού”.

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην “πόλη των αγγέλων” είναι και ο ίδιος ο Σκοτ, που δεσμεύτηκε πως θα κάνει τα πάντα ώστε να φέρει το πρωτάθλημα ξανά στο Λος Άντζελες:

“Είμαι εκστασιασμένος που θα είμαι για μια ακόμα φορά μέλος των Λέικερς και θα έχω τη δυνατότητα να δουλέψω μαζί με τον Μιτς και την οικογένεια Μπας. Ξέρω από “πρώτο χέρι” τι χρειάζεται για να φέρεις το πρωτάθλημα σε αυτήν την πόλη και σαν ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του εδώ, ξέρω πόσο αφοσιωμένοι και παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας. Θα δώσω ό,τι έχω προκειμένου να εκπληρώσω τις προσδοκίες σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που απαιτούν οι υποστηρικτές μας αλλά και που θέλουμε και εμείς τόσο πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…