Η επιμονή μας…

mantzaris celebration

mantzaris-celebration

Το γράψαμε; Αυτό κι αν ισχύει!…
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα είναι έως το 2017 παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτό το διαβάσατε ήδη, στο σχετικό ρεπορτάζ των “ερυθρολεύκων“. Κι εδώ η φράση… κλισέ, που συνοδεύει τις όποιες (να είναι καλά τα παιδιά που δουλεύουν στο eBasket.gr μόνο λίγες δεν είναι) επιτυχίες, ήτοι “το γράψαμε; Ισχύει!..” δεν αρκεί για να αποδώσει τη σιγουριά που έβγαζε εδώ κι έναν ολόκληρο μήνα το ρεπορτάζ μας.

Στις 29/06, ακριβώς έναν μήνα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, είχαμε γράψει “Φάκελος Μάντζαρη“. Από τότε σημειώσαμε πως ο παίκτης θα υποχρεωθεί να ανανεώσει στον Ολυμπιακό, είχαμε τονίσει τα όποια επικοινωνιακά λάθη, είχαμε καταθέσει άποψη.

Λίγες ημέρες μετά, στις 04/07 ο τίτλος (“Αλάνι στο λιμάνι“) ήταν ενδεικτικός όχι μόνο του τί πιστεύαμε ότι πρέπει να συμβεί, αλλά και του τί κατέγραφε το ρεπορτάζ μας. Έκτοτε υπήρξε… σιγή ασυρμάτου, αφού τίποτα νέο δεν καταγράφηκε.

Μέχρι τις 25/07, όταν και ανακοινώθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, οπότε και σημειώσαμε στο κείμενο με τίτλο “Ένα συν ένα” πως μαζί με τον Αμερικανό ήταν πρόδηλο ότι θα έχει και τον Περιστεριώτη πόιντ γκαρντ.

Αν μη τι άλλο, έναν ολόκληρο μήνα ήμασταν πιστοί κι ακριβείς στο ρεπορτάζ, δεν… πετάγαμε αετό, καταγράψαμε όλα όσα έπρεπε για να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…