Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η διαβεβαίωση του Καλάθη

Η διαβεβαίωση του Καλάθη

kalathis giannakopoulos

kalathis-giannakopoulos

Ο Νικ Καλάθης, με αφορμή την έλευση του στη χώρας για να ενσωματωθεί στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας, επισκέφθηκε και τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ομογενής γκαρντ, που αποτέλεσε τον Νο1 μεταγραφικό στόχο των “πρασίνων” φέτος, αλλά εν τέλει δεν ευοδώθηκε η συνεργασία, διαβεβαίωσε πως η πρώτη του επιλογή αν φύγει από το ΝΒΑ θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την ευχαρίστηση του για τα λεγόμενα του αυτά και του χάρισε μια μπλούζα της ομάδας, σε μια συμβολική κίνηση:

“Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη, με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα. Ο Καλάθης μάς διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως, του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα”.

Ο Καλάθης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ, αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…