Κεντρική Basket League Άρης “Είμαι καλά εδώ”

“Είμαι καλά εδώ”

vezenkof new

vezenkof-new

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μετα την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα του Άρη φέτος (11.1 π.-5.8ρ.-2ασ.), “εκτόξευσε” τις μετοχές του και πολλές ομάδες εμφανίστηκαν διατεθειμένες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει αλλά ο 19χρονος φόργουορντ προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη καθώς, όπως δήλωσε και ο ίδιος σε βουλγαρικά μέσα, αυτό που θέλει είναι να παίζει ώστε να βελτιωθεί και να καταφέρει να πραγματοποιήσει τον απώτερο στόχο του που είναι το ΝΒΑ, ενώ πρόσθεσε πως ομάδες του επιπέδου των δύο “αιωνίων” δεν αποτελούν για τον ίδιο τόσο μεγάλο δέλεαρ.

Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αυτή είναι η ομάδα μου και μου αρέσει εκεί. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου. Δεν είναι πειρασμός για μένα τώρα ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Θέλω να παίξω μπάσκετ. Σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής μου αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Θα συζητήσω με τον πατέρα μου μέσα στη βδομάδα για να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο Βούλγαρος διεθνής και συνέχισε:

Νιώθω πολύ καλά στον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη μού έμαθαν πως να παίζω μπάσκετ και μου έδωσαν την ευκαιρία να φανώ. Η τελευταία χρονιά ήταν πετυχημένη για τους νεαρούς παίκτες. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πήγαμε καλά. Το μέλλον είναι μπροστά μου. Το όνειρό μου είναι το ΝΒΑ, οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…