Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κρήτη '14 “Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα”

“Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα”

liapis greece hungary kriti14

liapis-greece-hungary-kriti14

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1Το μήνυμα, εν όψει της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Νέων Ανδρών που ξεκινάει τη Δευτέρα, έστειλε ο Μιχάλης Λιάπης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως μπορεί στη δεύτερη φάση  να υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες(Σερβία, Σλοβενία και Ισπανία), ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν φοβάται καμία.

“Στη δεύτερη φάση βρίσκονται καλές ομάδες. Καλύτερες… Έχουν όλες καλούς και ποιοτικούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να προχωρήσουμε. Θα πω όμως ότι μπορούμε να νικήσουμε. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Δεν θα έπρεπε. Απλά, θα ξαναπώ, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ίσως εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερό μας πρόβλημα μέχρι τώρα”, τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Λιάπης, προσθέτοντας:

“Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, να δούμε τι κάναμε λάθος στην πρώτη φάση. Και στους δύο αγώνες που χάσαμε και στους δύο που νικήσαμε, είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε διαφορές 10 πόντων και να φτάσουμε σε σχετικά εύκολες νίκες. Αντίθετα, οι αγώνες πήγαν στον πόντο. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξαναγίνει. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί“.

Ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξε ακόμα: “Πιστεύω πως μπορούμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της επικοινωνίας στην άμυνα, αλλά και να γίνουμε καλύτεροι στον τομέα των ριμπάουντ. Υπάρχουν φορές που μπορεί να παίξουμε καλή άμυνα, να πιέσουμε, αλλά χάνουμε το ριμπάουντ, δίνοντας δεύτερες επιθέσεις στους αντιπάλους μας. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στο κομμάτι αυτό”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως η Εθνική μας νιώθει μία μικρή πίεση, τονίζοντας:

“Νιώθουμε μια μικρή πίεση, ίσως γιατί η διοργάνωση φιλοξενείται στην Ελλάδα. Είναι κάτι το οποίο αφήνουμε εκτός των γραμμών του γηπέδου, όταν μπαίνουμε για έναν αγώνα. Δεν μπορεί να μας ακολουθεί. Θα θέλαμε πάντως να νιώσουμε ακόμη περισσότερο ότι παίζουμε στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερο κόσμο να μας στηρίζει στο γήπεδο. Είναι κάτι που πάντα βοηθάει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
  • ethniki neon

    “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

    Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
  • pentada kriti14

    Πεντάδα από χρυσάφι

    Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
  • jumpball turkey spain final kriti 14

    Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

    Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …