Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γεμάτοι όνειρα

Γεμάτοι όνειρα

papatheodorou ethniki1

papatheodorou-ethniki1

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει ξεκινήσει για την Εθνική ομάδα των Εφήβων, η οποία αναχωρεί σήμερα για το Ικόνιο. Η “γαλανόλευκη” θα αντιμετωπίσει -αρχικά- τις Βοσνία (24/07, 14:00), Τσεχία (25/07, 16:15) και Τουρκία (26/07, 20:45), θέλοντας να κερδίσει το εισιτήριο για τη β’ φάση της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκανε έναν απολογισμό για την προετοιμασία: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το κομμάτι της προετοιμασίας. Τα παιδιά δούλεψαν με συνέπεια και συγκέντρωση, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, τόσο στη Νάουσα, όσο και στα φιλικά στην Ιταλία και την Ισπανία. Το πολύ σημαντικό για μας είναι πέρα από τη διάθεση των παιδιών ότι δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό και πηγαίνουμε στην Τουρκία κι έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς, βλέποντας τι αντιμετώπισε η Εθνική Νέων“.

Όσο για τους αγώνες της πρώτης φάσης, είπε: “Ο όμιλος έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την Τουρκία, που είναι και διοργανώτρια, αλλά έχει και πολύ ταλέντο στο δυναμικό της. Η Βοσνία είναι μια σχολή που πάντα έχει καλούς παίκτες με καλά ατομικά χαρακτηριστικά, ενώ η Τσεχία είναι μια ομάδα που την τελευταία διετία έχουμε αντιμετωπίσει στους Παίδες και τους Εφήβους. Είναι πολύ σημαντική η πρεμιέρα της Πέμπτης με τη Βοσνία και θεωρώ πως με τη δουλειά που έχουμε κάνει και την εικόνα μας στα φιλικά μπαίνουμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό τουρνουά”.

Η δωδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους: Αντώνη Κόνιαρη (ΠΑΟΚ), Θωμά Κώττα (ΠΑΟΚ), Κώστα Μήτογλου (Άρης), Βασίλη Μουράτο (Άγιοι Ανάργυροι), Σωτήρη Μπιλλή (Πανιώνιος), Κώστα Οικονομόπουλο (Μίλωνας), Γιώργο Παπαγιάννη (Westtown Highschool), Διονύση Σκουλίδα (Περιστέρι), Δημήτρη Σταμάτη (Πανιώνιος), Βασίλη Τολιόπουλο (Ίκαρος Χαλκίδας), Γιώργο Τσαλμπούρη (Πιερικός Αρχέλαος) και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (Παναθηναϊκός).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…