“Βήμα – Βήμα”

missas1

missas1

Η Εθνική Νέων ρίχνεται αύριο (08/07)στην “αρένα” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Τα προβλήματα δεν λείπουν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάτι που τόνισε και ο Κώστας Μίσσας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό sentra fm. Ακόμη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο επίπεδο της διοργάνωσης και της ελληνικής ομάδας ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου: “Σε ένα δευτερόλεπτο γύρισε το πόδι του. Το ευχάριστο για το παιδί είναι πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Είναι φυσικά λίγο δύσκολο να προλάβει τα πρώτα ματς και ελπίζουμε να πάμε καλά για να τον έχουμε στη δεύτερη φάση”.

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: “Τις ομάδες τις ξέρουμε πολύ καλά και από τις πιο μικρές ηλικίες. Υπάρχουν αρκετές ισχυρές ομάδες και με παίκτες που είναι πολύ έμπειροι, παίζουν ήδη σε επαγγελματικές ομάδες. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”.

Για την ελληνική ομάδα: “Είχαμε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία μας. Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Χριστοδούλου χρειάστηκαν μέρες να ενσωματωθούν κι εκεί που βρίσκαμε ρυθμό ήρθε το σοκ με τον τραυματισμό του Παπαπέτρου. Είναι μια απώλεια που όμως, μπορούμε να την κάνουμε υπέρ μας και να γίνουμε πιο σκληροί”.

Για τον στόχο της Eθνικής: “Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πάμε βήμα – βήμα. Στα δύο πρώτα ματς αντιμετωπίζουμε δύσκολες ομάδες (Λιθουανία, Λετονία). Γενικά υπάρχουν 6-7 ομάδες που είναι πολύ καλές όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία, η Λιθουανία, η Σερβία… Είναι ομάδες “γεμάτες”, με αρκετό ταλέντο”.

Για την κατάσταση της ελληνικής ομάδας: “Χρειάζεται να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Έχουμε κάποιες δυσκολίες στην επίθεση, ενώ αντίθετα στην άμυνα με διάφορους τρόπους βρίσκουμε άκρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
  • ethniki neon

    “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

    Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
  • pentada kriti14

    Πεντάδα από χρυσάφι

    Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
  • jumpball turkey spain final kriti 14

    Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

    Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …