Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανυπόμονος ο Μποχωρίδης

Ανυπόμονος ο Μποχωρίδης

bochoridis giannakopoulos1

bochoridis-giannakopoulos1

Ο Παναθηναϊκός είναι η νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών έβαλε την υπογραφή του στο πενταετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι “πράσινοι” και πλέον ετοιμάζεται να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως δήλωσε κι ο ίδιος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λέγοντας πως “αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και μια πρόκληση την οποία θέλω να φέρω εις πέρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του Άρη στους οποίους οφείλω πολλά”, για να συνεχίσει:

“Πλέον βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μου είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να καθιερωθώ εδώ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση”.

Τέλος έκανε ειδική μνεία στον Δημήτρη Διαμαντίδη: “Το έχω ξαναπεί πως ο Διαμαντίδης αποτελεί για μένα πρότυπο αθλητή. Είσαι σίγουρο πως δίπλα του θα μάθω πολλά και θα βελτιωθώ. Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ από αυτόν τον σπουδαίο παίκτη”, σημείωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…