Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανακοινώθηκε ο Κόνιαρης

Ανακοινώθηκε ο Κόνιαρης

koniaris mvp

koniaris-mvp

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Όπως είχε αποκαλύψει το eBasket.gr από προχθές, η παροικία των 97άρηδων του Παναθηναϊκού μεγάλωσε (“Κόνιαρης, ο… επόμενος“). Ο Αντώνης Κόνιαρης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων”, οι οποίοι δημιουργούν μία πολύ ισχυρή βάση “μικρών”.

Απόδειξη; Έχουν στο έμψυχο δυναμικό τους τρεις παίκτες από τη σπουδαία φουρνιά των 1997 που πέρσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Παίδων της Ουκρανίας (Αντώνης Κόνιαρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης), τον κορυφαίο της γενιάς του 1995 (Γιώργος Διαμαντάκος) και τον καλύτερο από τη γενιά του 1998 (Μιχάλης Λούντζης).

Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να “χτίσει” πάνω σε γερές βάσεις και οι μέχρι τώρα κινήσεις του όσον αφορά του “μικρούς” είναι όλες μία και μία.

Η σχετική ανακοίνωση:

“H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αντώνη Κόνιαρη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Αντώνης Κόνιαρης γεννήθηκε στα Χανιά 30/09/1997, έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Α.Ο. Ακρωτηρίου, ενώ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2011. Μάλιστα, την περσινή σεζόν έπαιξε σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία, αυτό του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, ήταν 16 ετών και 12 ημερών! Ο Κόνιαρης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Εφήβων.

Σε 11 αγώνες με την Εθνική Παίδων είχε 8.91 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στο Ευρωμπάσκετ Παίδων της Ουκρανίας το καλοκαίρι του 2013 είχε συνεισφορά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ενώ αναδείχθηκε τρίτος “κλέφτης” της διοργάνωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…