Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε Κακαρούδη

Ανακοίνωσε Κακαρούδη

kakaroudis kolossos

kakaroudis-kolossos

Σε μια πολύ καλή προσθήκη προχώρησε ο ΠΑΟΚ καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Η προσθήκη αυτήυποδεικνύει ενδεχομένως πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει απόφαση πως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες, με το ενδιαφέρον της Ούνικς του Αργύρη Πεδουλάκη να έχει ακουστεί.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ επαναπατρίστηκε φέτος στα μέσα της σεζόν όταν άφησε τη Ρουμανία και τη Ροβινάρι για χάρη του Κολοσσού Ρόδου, με τη φανέλα του οποίου είχε καλή παρουσία μετρώντας 13.3 πόντους και 2.8 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ο Κώστας Κακαρούδης γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1983 στις Σέρρες, έχει ύψος 2μ.04 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την Αστραπή Ηλιούπολης, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη, όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά του βήματα και “έγραψε” τις πρώτες συμμετοχές του στην Α1. Την σεζόν 2003-04 αγωνίστηκε στο Θερμαϊκό, ενώ ακολούθησαν δύο σεζόν (2004-06) στον ΚΑΟΔ, στη συνέχεια μία χρονιά (2006-07) στον Ιωνικό Λαμίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανόραμα (2007-08), Ρέθυμνο (2008-09), Ολυμπιάδα Πατρών (2009-10), Ικάρους Σερρών (2010-11) και ΚΑΟΔ (2011-13), ενώ πέρσι ξεκίνησε την σεζόν στη Ρουμανία με την Energia Rovinari και την ολοκλήρωσε στην Ελλάδα με τον Κολοσσό Ρόδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …