Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έκανε ό,τι μπορούσε

Έκανε ό,τι μπορούσε

kalathis giannakopoulos

kalathis-giannakopoulos

Ο Νικ Καλάθης φρόντισε να δώσει τέλος στα όποια σενάρια επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη” τόνισε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του έκαναν ότι μπορούσαν για να τον φέρουν πίσω αλλά δεν το κατάφεραν λόγω του συμβολαίου που είχε με τους Γκρίζλις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:
Την επιστροφή του στην Ελλάδα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Στην Ελλάδα είναι πάντα όμορφα, είτε βρίσκομαι για διακοπές, είτε για δουλειά. Είναι η χώρα μου”.

Τα αισθήματά του για τον Παναθηναϊκό: “Στον Παναθηναϊκό βλέπω φίλους, τα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει και μου ξυπνάνε αναμνήσεις. Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος όσο ήμουν στην ομάδα πάντα ήταν δίπλα μου και με πρόσεχαν. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ομάδα και είναι σίγουρο πως όταν επιστρέψω από το ΝΒΑ θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος που μου έχει προσφέρει πολλά”.

Τον λόγο που δεν έγινε η μεγάλη επιστροφή: “Υπήρχε μεγάλη διάθεση να γίνει η μεταγραφή. Οι Γκρίζλις είχαν τη δυνατότητα να με κρατήσουν κι αυτό έκαναν. Ήταν πολύ δύσκολες οι συζητήσεις μεταξύ όλων των πλευρών και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει η μεταγραφή. Ο πρόεδρος ήταν σε συνεχή επικοινωνία τόσο με μένα όσο και με τον ατζέντη μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Την Εθνική ομάδα: “Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα. Είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα κι έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που ξέρω ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ξέρει τι θέλει, τι λέει και τι κάνει. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο Μουντομπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…