“Άλλη ομάδα…”

missas kriti14

missas-kriti14

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1Μπορεί απόψε να χάθηκε μία καλή ευκαιρία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, αλλά ο Κώστας Μίσσας κοιτάζει μπροστά. Ο ομοσπονδιακός -με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιθουανία– στάθηκε στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τη νευρικότητα που έδειξε η Εθνική μας ομάδα στον αποψινό αγώνα.

“Κάναμε μία προσπάθεια απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Θεωρώ βέβαια ότι δύο πράγματα που καταφέραμε να καλύψουμε όσον αφορά το κομμάτι των ριμπάουντ και των λαθών, αλλά κατ’ ουσίαν χάσαμε το παιχνίδι γιατί δεν είχαμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση. Σίγουρα κι ο τραυματισμός του Ιωάννη (Παπαπέτρου) μας πληγώνει αρκετά. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια στην άμυνα και από εκεί και πέρα να βελτιώσουμε το επιθετικό μας κομμάτι για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια”, δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος συνέχισε:

“Είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση με πολύ καλές ομάδες. Και σήμερα είδαμε ότι δεν μπορείς να αφήσεις ελεύθερο κάποιον παίκτη της Λιθουανίας. Πέρα από αυτό όμως μια ομάδα που στα φιλικά είχε μέσο όρο 85 πόντους, καταφέραμε να την κατεβάσουμε στους 73. Για να κερδίσεις όμως στο μπάσκετ πρέπει να βάλεις κι εσύ καλάθι. Εκεί ήταν το βασικότερο. Είτε επειδή βιαστήκαμε είτε επειδή ήμασταν άστοχοι”.

Ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν η ήττα από τη Λιθουανία εκτροχιάζει το τρένο της Εθνικής μας, είπε: “Αυτή η συγκεκριμένη ομάδα ήταν σχεδιασμένη με μία τελείως διαφορετική λογική. Είχαμε στο νου μας πως θα είναι στη διάθεσή μας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού από την αρχή της προετοιμασίας. Αυτά που συνέβησαν με τους τραυματισμούς και δη αυτόν του Ιωάννη, σημαίνει πως θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα κι ό,τι βγει. Άλλη ομάδα σχεδιάσαμε κι άλλη βγαίνει στο παρκέ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
  • ethniki neon

    “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

    Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
  • pentada kriti14

    Πεντάδα από χρυσάφι

    Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
  • jumpball turkey spain final kriti 14

    Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

    Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …