Κεντρική Α1 Άρης “Χρέος μου να βοηθήσω”

“Χρέος μου να βοηθήσω”

subotic-kypello

Οι πρωτοβουλίες για τη στήριξη και τη σωτηρία του Άρη είναι συνεχόμενες και όλοι οι άνθρωποι που τίμησαν την κιτρινόμαυρη φανέλα σπεύδουν να σταθούν στο πλάι του συλλόγου. Μετά τον Νίκο Γκάλη, σειρά πήρε ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες στιγμές της ομάδας, αν και βρίσκεται εκτός Ελλάδας, αγόρασε εισιτήριο διαρκείας συμβάλλοντας και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται.

Επιπλέον, μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τονίζοντας πως όφειλε να βοηθήσει και κάλεσε και άλλους παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γκάλη ενώ υπογράμμισε πως ο Άρης βρίσκεται πάντα στην καρδιά του:

“Πιστεύω ότι ήταν χρέος μου να αγοράσω το εισιτήριο διαρκείας και δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που είδα ότι και ο Νίκος Γκάλης έκανε το ίδιο. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της γενιάς μου και όλοι οι γνήσιοι Αρειανοί, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου και ακόμη και σήμερα που ζω από το μπάσκετ, το οφείλω στον Άρη. Δεν έπαψα ποτέ να αγαπάω αυτήν την ομάδα και αυτόν τον Σύλλογο”.

subotic-diarkeias-aris

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Το μήνυμα του ΑΣ Άρης για τον τίτλο στην Τουρκία! (pic)

23 χρόνια από τον θρίαμβο του Άρη μέσα στην Προύσα όπου κέρδισε με 88-70 επί της Τόφας φτά…