Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κρήτη '14 Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

jumpball-turkey-spain-final-kriti 14

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη της αποστολής από την πρώτη μέρα που αυτή βρέθηκε στο Ηράκλειο έγινε πραγματικότητα. Το χρυσό μετάλλιο φορέθηκε στο στήθος όλων βάζοντας την Τουρκία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε επίπεδο Νέων Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Απ όπου κι αν το πιάσει κανείς δεν χωρά αμφιβολία πως το ταξίδι των Τούρκων είχε την κατάληξει που έπρεπε. Επρόκειτο άλλωστε για μία ομάδα που προκαλούσε τον τρόμο σε κάθε της αντίπαλο. Κι αν δεν υπήρχε το κακό τρίλεπτο του αγώνα με τη Γαλλία, τότε το συγκρότημα του Ερχάν Τοκέρ θα ολοκλήρωνε την παρουσία της στο Ηράκλειο όντας αήττητη.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται όμως και απ ότι φαίνεται η συγκεκριμένη “σφαλιάρα” έδωσε στην Τουρκία αυτό που αναζητούσε. Νέο κίνητρο για να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Αυτό που κατάφεραν οι γείτονες είναι σπουδαίο, αλλά είναι… μόνο η αρχή. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η βάση αυτής της ομάδα(ρα)ς αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 1995. Όπερ και σημαίνει πως μπορούν να επιστρέψουν του χρόνου και να προσθέσουν ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή τους. Το τρίτο κατά σειρά.

Όσοι βρέθηκαν στα “Δύο Αοράκια” από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης ή είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα περισσότερα παιχνίδια των Τούρκων τότε μπορούν να νιώσουν γεμάτοι γι αυτό που είδαν. Γιατί είδαν μια ομάδα γεμάτη ταλέντο με παίκτες που θα μας απασχολήσουν στο (εγγύς) μέλλον.

Η Τουρκία διαθέτει μια “χρυσή γενιά” και μπορεί να καυχιέται γι αυτό. Η συλλογή μεταλλίων μόλις άρχισε. Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει ακόμα στη γειτονική χώρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
 • Η ολοκλήρωση

  “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
 • Η σωστή επικοινωνία

  “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
 • Το δέσιμο

  “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
 • “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

  Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
 • Πεντάδα από χρυσάφι

  Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
 • Οσμάν ο μεγαλοπρεπής

  Ηράκλειο, αποστολή Ήταν ο κορυφαίος των πρωταθλητών! Επομένως ήταν αδύνατο να μην ψηφιστεί…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …