Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κρήτη '14 Τέλος ο Παπαπέτρου

Τέλος ο Παπαπέτρου

missas-papapetrou

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1 Γκίνια! Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχασε ολόκληρη την πρώτη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη ενώ δεν θα καταφέρει να δώσει το “παρών” ούτε στη δεύτερη.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να διευκρινίσει για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του φόργουορντ του Ολυμπιακού και ουσιαστικά αποκάλυψε πως ο “Πάπι” δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Κάτι που αφήνει τον Κώστα Μίσσα με έντεκα παίκτες και δίχως μία λύση πρώτης γραμμής για τη θέση “3“. Εκεί όπου “πονάει” η Ελλάδα, όπως φάνηκε στα τέσσερα παιχνίδια της α’ φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς αποφυγήν δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, από άγνοια ή από κακοπιστία, η ΕΟΚ διευκρινίζει την εξέλιξη της υπόθεσης με το τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Την ημέρα του συμβάντος, στην προπόνηση της Κυριακής (6/7), ο αθλητής της Εθνικής Νέων Ανδρών οδηγήθηκε άμεσα σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως ακτινογραφίες και μαγνητική τομογραφία. Από τα εργαστηριακά και κλινικά ευρήματα διαγνώστηκε διάστρεμμα β βαθμού και ήπιο οστικό οίδημα.

Ο Παπαπέτρου άρχισε άμεσα τις ενδεδειγμένες θεραπείες. Επιπλέον, έγιναν ενέργειες και εξασφαλίστηκε η συνεργασία διακεκριμένων ειδικών από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κρήτης, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις αρχικές διαγνώσεις. Την επομένη ημέρα, έλαβε λεπτομερή ενημέρωση και γνώση όλων των αποτελεσμάτων και ο γιατρός του Ολυμπιακού.

Για την καλύτερη και κατά το δυνατόν ταχύτερη αποθεραπεία του παίκτη, αποφασίστηκε από την ΕΟΚ να του επιτραπεί η μετάβασή του στην Αθήνα, όπου υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για τέτοιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη άμεσα και πλέον είμαστε σε αναμονή της πορείας της αποθεραπείας του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
 • Η ολοκλήρωση

  “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
 • Η σωστή επικοινωνία

  “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
 • Το δέσιμο

  “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
 • “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

  Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
 • Πεντάδα από χρυσάφι

  Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
 • Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

  Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …