Κεντρική Απόλλων Π. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ

Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ

apollon-team

Ο Απόλλωνας Πάτρας έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς την ΕΟΚ τόσο για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών της Κρήτης όσο και για την παρουσία της Εθνικής μας στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΟΚ, κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, και στον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη, για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών της Κρήτης και την θετική αγωνιστική παρουσία της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών.

Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Κώστας Καραπάνος, αναφέρονται τα εξής:

“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια για την συνδρομή της ΕΟΚ στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων της Κρήτης και την επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε αυτή.

Ο απολογισμός είναι θετικός σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, καθώς η Εθνική Νέων Ανδρών της Ελλάδας είχε να αντιμετωπίσει δυνατούς και ανταγωνιστικούς αντιπάλους, οι οποίοι διαθέτουν παίκτες με ταλέντο και αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πρωταθλήματα που μετέχουν με τις ομάδες τους.

Επίσης, πιστεύουμε ότι το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της Εθνικής μας έδειξαν χαρακτήρα σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά τους, παρά τις ατυχίες και τις αντιξοότητες που τους παρουσιάστηκαν.

Παρακαλούμε να μεταβιβάσετε τα θερμά συγχαρητήρια της Διοίκησης του Απόλλωνα Πάτρας στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας για την επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…