Κεντρική Α1 ΑΕΚ Στο κότερο ο δράκος

Στο κότερο ο δράκος

 

giannakis

Από πότε ένα… γεύμα αποτελεί είδηση; Από τότε που συνδαιτυμόνες ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Τάσος Δελημπαλταδάκης! Κι από τότε που το γεύμα έγινε στο κότερο του “ισχυρού άνδρα” της ΑΕΚ.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Μελισσανίδης εκτιμά ιδιαιτέρως τον “δράκο“. Άλλωστε οι κοινές τους ρίζες (Νίκαια), ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον, είναι στοιχεία που δεν χρειάζεται να είναι κανείς… “ρεπόρτερ” για να τα γνωρίζει. Όπως και το γεγονός ότι το όνομα του Γιαννάκη ήταν το πρώτο που… έπεσε στο τραπέζι, προκειμένου για τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο Νικαιώτης κόουτς πήγε στο γεύμα μαζί με τον εκπρόσωπό του, Τάσο Δελημπαλταδάκη. Αυτό το γνωρίζουμε. Το τί συζητήθηκε μεταξύ τους, αν υπήρξε συμφωνία ή όχι, αν ήταν το… πρώτο ή το τελευταίο ραντεβού, θα φανεί στην πορεία. Βέβαιον είναι πως δεν τρώει ο κάθε Έλληνας προπονητής με τον κ. Μελισσανίδη στο κότερό του.

Όλα αυτά συνεκτιμώνται και θα φανεί κατά πόσο έχουμε να κάνουμε με οριστική συμφωνία, ή αν είμαστε στη μέση των διαπραγματεύσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

O Κότσιαρης στην ακαδημία της ΑΕΚ!

Με την ενίσχυση των ακαδημιών ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν η ΑΕΚ, καθώς αν…