Κεντρική Ασίστ Dr. Basket Στο “Ε” ο Αλευρογιάννης (vid)

Στο “Ε” ο Αλευρογιάννης (vid)

alevrogianni-rizos-kogas

Η επιστημονική επάρκεια του Δρ. Σταύρου Αλευρογιάννη και η νέα τάση στην αποκατάσταση τραυματισμών με τη χρήση βλαστοκυττάρων, φέρνουν τον Δημήτρη Μαυροειδή κοντά στην επιστροφή του στη δράση, όπως έγραψε πριν μερικές ημέρες το eBasket.gr (“Επιστρέφει ο “γιατρός“).

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητίατρος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, στο κανάλι “Ε“, για τις νέες τεχνικές στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. Τεχνικές που μπορούν να επισπεύσουν την επάνοδο ενός αθλητή στη δράση και να του προσφέρουν θετικότερα αποτελέσματα, μειώνοντας κινδύνους υποτροπής.

Στην κουβέντα, μάλιστα, συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος όντας ένας εξ αυτών που υποβάλλονται σε παρόμοιες θεραπείες, δεν μπορούσε παρά να αποτελέσει τον καταλληλότερο για να μιλήσει, ως προς το τι αλλάζει στην αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων και το όφελος που έχουν από αυτές οι αθλητές.

Μάλιστα, ο “γιατρός” αποκάλυψε πως θα επιλέξει (ειδίκευση) να ασχοληθεί με αυτό που κάνει ο Δρ. Αλευρογιάννης, οπότε μην αποκλείσετε στο μέλλον να τους δούμε να συνεργάζονται…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Dr. Basket

Δειτε επισης

“Σώστε τους μηνίσκους σας”: Το σύνθημα της σύγχρονης ορθοπαιδικής

Η ρήξη μηνίσκου είναι από τους πιο συχνούς τραυματισμούς στο γόνατο. Συναντάται πιο συχνά …