Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κρήτη '14 “Στην Αθήνα ο Παπαπέτρου”

“Στην Αθήνα ο Παπαπέτρου”

missas-kriti14

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1Το άγχος έφυγε από την Ελλάδα απόψε. Η νίκη επί της Λετονίας μπορεί να ήταν υπέρ το δέον κουραστική, αλλά δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του Κώστα Μίσσα να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους. Αυτό είναι το βασικότερο: να πιστέψουν στον εαυτό τους, όπως υποστήριξε κι ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

“Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πάνω απ όλα δείξαμε πολύ αποφασισμένοι. Καλή άμυνα σημαίνει καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Το βασικότερο είναι ότι πρέπει να έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοπεποίθηση. Με αυτή τη λογική μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Είναι γεγονός ότι κρατάμε κάποια στοιχεία που είναι πολύ καλά, όπως τα ριμπάουντ. Σε ομάδες όπως είναι η Λετονία, που σουτάρουν αρκετά από την περιφέρεια, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ένα κομμάτι που όμως δεν λειτούργησε όπως έπρεπε σήμερα σε κάποια σημεία ήταν το γεγονός πως λειτουργούσαμε σε προσωπικό επίπεδο και κάναμε λάθη”.

Όσον αφορά τη συνέχεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είπε: “Η λογική του τουρνουά είναι τέτοια που πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι και όχι το προηγούμενο. Δεν μπορείς να μείνεις σε καμία περίπτωση κολλημένος στο προηγούμενο. Το μπάσκετ έτσι είναι. Πρέπει να κοιτάς την επόμενη φάση και ποτέ την προηγούμενη”, ενώ κατέληξε αναφερόμενος στον Ιωάννη Παπαπέτρου που απουσίαζε σήμερα από τα “Δύο Αοράκια“:

Ο Ιωάννης έφυγε σήμερα για την Αθήνα. Πάει σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης με στόχο να γίνει η αποθεραπεία του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχει πάει μαζί του κι ο γιατρός της ομάδας για να δώσει τις κατευθύνσεις. Είμαστε σε συχνή επικοινωνία γιατί θεωρούμε πως θα κερδίσουμε μέρες για την επιστροφή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
 • Η ολοκλήρωση

  “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
 • Η σωστή επικοινωνία

  “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
 • Το δέσιμο

  “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
 • “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

  Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
 • Πεντάδα από χρυσάφι

  Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
 • Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

  Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …