Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

katsikaris new

katsikaris-new

Το ότι ο Φώτης Κατσικάρης ενδιαφέρεται (και κατά τα φαινόμενα ενδιαφέρει) για τη Ρέαλ Μαδρίτης το γνωρίζουν ακόμα και οι… Περαστικοί. Κι επειδή Περαστικός είμαι κι εγώ, δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. Μπορώ, όμως, με απόλυτη βεβαιότητα να σας πω ότι το επίσημο ραντεβού τους θα είναι για τον Σεπτέμβρη, αν κι εφόσον επιλεγεί ο Έλληνας τεχνικός.

Στην Ισπανία υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει στους προπονητές να εργάζονται παράλληλα στις Εθνικές ομάδες. Αυτό, μην τα ξαναλέμε, το ξέρουν και οι Περαστικοί. Γι’ αυτό και κάποιοι παρασύρθηκαν κι υποστήριξαν ότι ο Φώτης θα εγκαταλείψει την Εθνική, αν κι εφόσον γίνει το “deal” με τη Ρεάλ.

Πέραν του ότι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι “part time” κι όχι με… συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, κανείς δεν τον εμποδίζει να συμφωνήσει σήμερα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) με τη Ρεάλ και η ανακοίνωση της συνεργασίας να γίνει άμα το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο, ήτοι κατά τον Σεπτέμβρη μεριά.

Γιατί, ακόμα και στην Ισπανία, όλοι οι νόμοι είναι φτιαγμένοι έτσι, ώστε να υπάρχουν παράθυρα και φεγγίτες. Το σημαντικό στην ιστορία μας είναι πως ανεξάρτητα από την έκβαση των όποιων διαπραγματεύσεων για την επόμενη μέρα, ο Φώτης θα είναι αδιαπραγμάτευτα ο προπονητής που θα οδηγήσει την Εθνική στην επόμενη μεγάλη της περιπέτεια. Κι ελπίζουμε να είναι αυτός που θα την επαναφέρει εκεί που της αξίζει

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …