Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Πολύ μπασκετικό σωματείο”

“Πολύ μπασκετικό σωματείο”

kakalias

Παρά την ελπιδοφόρα αύρα που έφερνε μαζί της η ομάδα του Πόλις από τη Γ’ Εθνική, δεν κατάφερε να την διατηρήσει και στην Β’ Εθνική καθώς ο σύλλογος βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον η ομάδα της Καλλιθέας πρέπει να βάλει τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα που θα την επαναφέρει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Ο νέος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Κακαλιάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (Sepk.gr) για τη νέα προσπάθεια που γίνεται αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με τον Πόλις: “Είναι μία συνεργασία που προέκυψε φέτος το καλοκαίρι και με τιμάει πάρα πολύ, καθώς πρόκειται για ένα σωματείο πολύ μπασκετικό που βασίζεται και στηρίζεται στο μεράκι των ανθρώπων που τον δημιούργησαν. Όλα αυτά τα χρόνια διακρίνεται για τη συνέπεια που δείχνει σε όλα τα θέματα κι αυτό στις ημέρες μας είναι πολύ σπάνιο.Οι άνθρωποι της διοίκησης με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο, συμφωνήσαμε και κάναμε τον σχεδιασμό μας. Πλέον περιμένουμε την προετοιμασία για να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά“.

Για την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να δώσει στην ομάδα: “Αυτό που θέλουμε αγωνιστικά είναι να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τα πολλά έμπειρα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ μας. Θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο, τις παραστάσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ποιοτικών κι έμπειρων παικτών που έχουμε στην διάθεση μας”.

Για τους στόχους που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής: “Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ότι μας αναλογεί μέσα σε ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό του ομίλου μας. Θέλουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα όλοι να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Περιμένουμε να γίνει ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα οπότε μέσα στη διάρκεια της σεζόν θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Αγωνιστικά ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή χημεία μέσα στην ομάδα, θέλουμε να περνάμε καλά και να ευχαριστιούνται όλοι αυτό που κάνουν με σκοπό να βγαίνει μέσα στο παρκέ αυτή η καλή χημεία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Ο Γιώργος Βόβορας στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΚ

Τα διαδικτυακά σεμινάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζονται με …