Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ “Πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ”

“Πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ”

paok-camp-mpalogiannis

Το καλοκαιρινό camp του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στο “Παλατάκι” με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σήμερα το παρών έδωσε και ένας παλιός γνώριμος.. Ο Γιώργος Μπαλογιάννης παρέα με τον Νίκο Σταυρόπουλο δίδαξαν για ένα τρίωρο, περίπου, τα βασικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές οι οποίοι ακολούθησαν πιστά τις συμβουλές τους.

Μετά την προπόνηση ο Μπαλογιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την όλη διαδικασία και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν στην ΚΑΕ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Σταυρόπουλος:

“Όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από το Νίκο και εκεί στηρίζεται. Μου έκανε την πρόταση να έρθω, η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για κάτι που ήθελα να το κάνω χρόνια και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία. Είδα κι εγώ κάποια πράγματα που θα με βοηθήσουν.

Με τον Μπάνε και τον Νίκο, τον κόουτς τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά και όλο τον κόσμο εδώ, νομίζω ότι έχουμε μία άλλη σχέση, γεμάτη ειλικρίνεια και το αίσθημα της φιλίας με όλους. Εδώ είμαι, κοντά, χωρίς να θεωρηθεί ότι ψάχνω για κάτι. Απλά ισχύει αυτό που είπα και στο Νίκο και στο Μπάνε από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκαν, ότι όποτε μου ζητήσουν κάτι, εγώ θα είμαι εδώ“.

mpalogiannis-stavropoulos

Εν συνεχεία, πρόσθεσε πως του αρέσει να είναι ο αφανής ήρωας και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας:

Δεν μου αρέσει να φαίνομαι πολύ. Μου είχαν κάνει πρόταση να είμαι κοντά τους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την ομάδα, αλλά ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Είπα ότι δεν μπορούσα να είμαι σε καθημερινή βάση δίπλα στην ομάδα, αλλά όποτε θεώρησαν ότι έπρεπε να συμμετέχω σε κάτι, νομίζω ότι ανταποκρίθηκα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι η χρονιά που τελείωσε, ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους, κυρίως για όσους είναι έξω από την ομάδα. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλά πολλά, αλλά με οργανωμένη δουλειά μέσα κι έξω από το γήπεδο, έφτασε να πάρει μία πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Και πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα ο κόσμος.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι και από τα δικά μας χρόνια αυτά τα σκαμπανεβάσματα ο κόσμος τα είχε. Δηλαδή και στο Παλέ υπήρχαν στιγμές που παίζαμε με πολύ λίγο κόσμο. Το γήπεδο είναι ένας καλός τρόπος διαφυγής για τον κόσμο, ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά μπορεί και πρέπει να είναι εδώ για να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά με υγιή τρόπο.

Μην  πάμε στο γήπεδο για να βοηθήσουμε και στο τέλος τιμωρηθεί η ομάδα. Χρειάζεται συμμετοχή από τον κόσμο, γιατί είναι ο ΠΑΟΚ και γιατί αξίζει και η προσπάθεια που κάνουν ο Μπάνε, ο Νίκος και όλα τα παιδιά για την ομάδα. Και το αποτέλεσμα που και πάλι θα έρθει θα είναι καλό”.

paok-camp-mpalogiannis-stavropoulos

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον καθώς ασχολείται με την ομάδα της περιοχής του, τον Αστέρα Σίνδου:

“Έχουμε ξεκινήσει κάτι στη Σίνδο, στο σπίτι μου δηλαδή, εκεί από όπου ξεκίνησα. Όπως με τον ΠΑΟΚ έχω κι εκεί στον τόπο μου ισχυρούς δεσμούς και πολλά συναισθήματα.

Με τον Μπάμπη Δρακουλίδη έχουμε αναλάβει τα τμήματα υποδομής, αλλά και τις μεγάλες ομάδες μπάσκετ του Αστέρα Σίνδου, η γυναίκα μου έχει αναλάβει τις ομάδες βόλεϊ και τώρα που είμαι με ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί και όλοι τους αγαπούν τον αθλητισμό και το αναπτυξιακό κομμάτι του αθλήματος.

Με αυτό το σκεπτικό ασχολήθηκα και το βασικό που θέλουμε είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποφύγουν άλλους κινδύνους ή πειρασμούς. Θα είναι πολύ σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο, όχι μόνο στο δικό μας, αλλά σε οποιοδήποτε γήπεδο, άλλης ομάδας ή άλλους αθλήματος.

Σχεδιάζουμε να επανιδρύσουμε και το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ και μακάρι να έχουμε δύναμη να βοηθήσουμε και την περιοχή της Σίνδου και όλες τις γύρω περιοχές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: “Η φωτιά δεν μπορεί να αγγίξει την ψυχή” (pic)

“H φωτιά δεν μπορεί να αγγίξει την ψυχή”. Με αυτή την φράση θέλησε να τιμήσει …