Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κρήτη '14 Ο Έλληνας που… χαμογελούσε

Ο Έλληνας που… χαμογελούσε

kapoulas-andreas

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1Το τρίποντο του Λουκ Νέλσον σχεδόν με την εκπνοή στον χθεσινό αγώνα της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία “πάγωσε” τα “Δύο Αοράκια“. Μαζί τους “πάγωσε” και το χαμόγελο των περίπου χιλίων φίλων της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μέσα σε αυτούς όμως υπήρχε ένας Έλληνας που χαμογελούσε. Πλημμυρισμένος από ευτυχία.

Όχι δεν αποκαλύπτουμε κάποιου είδους πλεκτάνη ή… προδοσία, αλλά τη χαρά του Ανδρέα Καπούλα, ο οποίος πανηγύρισε με την ψυχή του το καλάθι του βραχύσωμου γκαρντ των Βρετανών. Και δικαίως! Ποιος είναι ο Ανδρέας Καπούλας; Πρόκειται για τον άμεσο συνεργάτη του Ντάγκλας Λέιχνερ στον πάγκο της Μεγάλης Βρετανίας.

Η εξαγωγή προπονητών που αναφέρουμε κατά καιρούς συνεχίζεται. Μόνο που ο νεαρός προπονητής έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και αρκετά χρόνια. Για την ακρίβεια “βγάζει το ψωμί του” εκεί για αρκετά χρόνια. Δουλεύοντας φυσικά ως προπονητής, με τους “Flyers” του Bristol Academy να αποτελούν την τελευταία του (χρονικά) δουλειά που κρατάει από τον Σεπτέμβριο του 2005.

Πρόσφατα, ο ικανότατος (όπως αποδεικνύεται και από την πορεία της Μεγάλης Βρετανίας) Έλληνας τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση του Ντάγκλας Λέιχνερ για να βρίσκεται στο πλευρό του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Εκεί όπου οι Βρετανοί βρίσκονται μια ανάσα από την έκπληξη. Ήτοι την πρόκρισή τους στη β’ φάση της διοργάνωσης.

Στην προκειμένη περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ώρες από τώρα, οπότε οι Βρετανοί θα γνωρίζουν τι θα κάνουν από την ερχόμενη Δευτέρα. Αν δηλαδή θα παλεύουν για μια θέση στην οκτάδα ή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όπως και να έχει πάντως, μπορούν προς το παρόν να απολαμβάνουν τα έντονα συναισθήματα που τους χάρισε το τρίποντο του Λουκ Νέλσον. Μπορεί ο Ανδρέας Καπούλας να αισθάνεται περήφανος για το γεγονός πως έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του σε μία αναπάντεχα καλή πορεία της Μεγάλης Βρετανίας στη διοργάνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
 • Η ολοκλήρωση

  “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
 • Η σωστή επικοινωνία

  “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
 • Το δέσιμο

  “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
 • “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

  Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
 • Πεντάδα από χρυσάφι

  Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
 • Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

  Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …