Κεντρική Ασίστ Shadow Να ζήσετε φιλαράκια

Να ζήσετε φιλαράκια

galanis-gamos

Κορίτσια κλάψτε ο Γαλάνης παντρεύτηκε!…
Κλέψαμε” τον πρόλογο από ένα (εμπνευσμένο αλήθεια) στάτους, που φίλος του Δημήτρη Γαλάνη ανέβασε στον τοίχο του Έλληνα προπονητή. Είτε… κλάψουν τα κορίτσια, είτε όχι, στο εξής η ομάδα των παντρεμένων του site έχει προπονητή και το μόνο που μένει (για να κλείσουμε με τα… εσωτερικά μας) είναι πότε θα αποφασίσει να εγκαταλείψει τον πάγκο της ομάδας των ανύπαντρων ο Γιώργος Νικολάου (αυτός μας έμεινε και… κλείσαμε).

Επιστρέφοντας στη μέρα χαράς του Δημήτρη, για το μόνο που μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά είναι πως ο πατέρας της Ιφιγένειας δεν λειτούργησε ως άλλος Αγαμέμνων, αφού μόνο ως “θυσία” δεν λογίζεται ο γάμος της με τον “δικό μας” καλό άνθρωπο. Ο Δημήτρης Γαλάνης είναι από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη κι είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ευτυχισμένη τη γυναίκα της ζωής του.

Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να… λάμπουν (όπως στον γάμο τους) κάθε μέρα. Κι όσο για την πρόσκληση, στην οποία λόγω υποχρεώσεων δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε, την κρατάμε ανοιχτή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…