Κεντρική Α1 Κολοσσός Νέο μέλος στο ΔΣ

Νέο μέλος στο ΔΣ

kounakis-kolossos-ds

Ένα νέος μέλος προστέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κολοσσού, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο Παναγιώτης Κουνάκης, τοπικός επιχειρηματίας με ενεργή ενασχόληση με τον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί και χορηγό της ομάδας, μέσω της οικογενειακής του επιχείρησης “Κουνάκης– Ρολόγια και Κοσμήματα“, θα αποτελεί μέλος της ροδίτικης ομάδας.

To νέο μέλος του ροδίτικου συλλόγου, καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Κόκκινος:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Παναγιώτη Κουνάκη, ο οποίος θα συμμετέχει πλέον στο συμβούλιο του Κολοσσού. Η συμμετοχή του αυτή οφείλεται κυρίως στην πεποίθησή του, ότι ο αθλητισμός αποτελεί κινητήρια δύναμη και πρέπει να ενσαρκώνεται ως βασική εκπαίδευση και φιλοσοφία, από τις πολύ μικρές κιόλας ηλικίες.

Αυτό άλλωστε φαίνεται κι από τον ίδιο, ο οποίος από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό καθώς έπαιζε στην ομάδα του Κολοσσού. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας, με τις χορηγίες που προσφέρει τα τελευταία 10 χρόνια.

Θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη και εξέλιξη στην περιφέρεια και είναι τιμή μας, όπου ανήκει πλέον στην οικογένεια του Κολοσσού και το διοικητικό συμβούλιο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον κ. Παναγιώτη Κουνάκη ως νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 27 Αυγούστου 1979. Μεγάλωσε στη Ρόδο και φοίτησε στο Βενετόκλειο, από το δημοτικό σχολείο μέχρι και το λύκειο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με πτυχίο στα Μαθηματικά και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι ενεργό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης “Κουνάκης– Ρολόγια και Κοσμήματα”, από τα χρόνια της εφηβείας του και το 2004 ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης και αποφάσισε συνειδητά, παρά τις δυσκολίες, να παραμείνει στο νησί της Ρόδου. Από το 2012 είναι Αντιπρόεδρος Καταστηματαρχών Παλαιάς Πόλης και εκλεγμένος σύμβουλος στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ).

Τέλος, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μπάσκετ με καρότσι Α.Σ. Δωδεκάνησος και στις προηγούμενες εκλογές, τον Μάιο του 2014, εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο“, του Γιώργου Χατζημάρκου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Ευχήθηκε στον Λυκογιάννη ο Κολοσσός Ρόδου (pic)

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει σήμερα τα γενέθλια του και ο Κολοσσός Ρόδου δεν τον ξέχασε. Οι νησ…